Yhteystiedot

Yhteystiedot

Hammasasema Dentinal

Kauppakaari 4 (2. kerros)
04200 KERAVA

Aukioloajat:

Sopimuksen mukaisesti, pääsääntöisesti:

ma 11.30-19
ti 8.00-20
ke 9.00-18
to 8-20
pe 8-15

Jos emme heti pysty vastaamaan ja irroittautumaan potilastyöstä puhelimeen, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Ajanvaraus (09) 242 5911

Aikojen vaihtamiset ja peruutukset puhelimitse vähintään 36h ennen varattua aikaa. Arvostathan työtämme ja teet aikamuutokset ajoissa. Näin vältyt tyhjäkäynnin laskutukselta.

Akuutissa sairaustapauksessa ota yhteyttä mahdollisimman pian.

 

Voit varata ajan myös verkossa:

Nettiajanvaraus
 

 

 

Korona info

Lue lisää

Dentinal sijainti

Vastaanottomme sijaitsee osoitteessa Kauppakaari 4 Keravan keskustassa. Meille on helppo tulla; kiinteistön takapihalla on laaja parkkipaikka-alue. Muistathan laittaa pysäköintikiekon. Julkisilla liikennevälineillä saapuminen on kätevää, Sampolan alikulun kautta on nopea kävellä rautatieasemalta ns. Prisman aukiolle ja tulla kävelykatu Kauppakaaren puoleisesta ovesta sisään.

Meillä on kaksi sisäänkäyntiä; Kauppakaaren, eli kävelykadun puoleinen ovi ja parkkipaikan puolelta keskeltä liikerakennusta löytyy toinen ovi, josta johtaa portaat toiseen kerrokseen. Molempien ulko-ovien vasemmalla puolella on ovipuhelimet, Dentinalin ovisummeri on numero 6.

Toimitilamme sijaitsevat toisessa kerroksessa ja Kauppakaaren puoleisissa portaissa on istuttava porrashissi. Kerrothan ajanvarauksessa, jos tarvitset apua hissin käytössä, niin osaamme tulla vastaan alaovelle ja varata hieman lisäaikaa potilasvaihtoon avustamista varten. Autamme mielellämme, kunhan vain tiedämme avun tarpeesta. Jos saavut taksilla, niin pyydä ajamaan kävelykadun puolelle, jotta porrashissi on käytettävissä.

Reittiohjeet

Julkiselle liikenteelle Reittioppaasta
Autoilijoille Google kartoista