Henkilöstö

EHL Robin Linde'n

Protetiikan- ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri.

Mielenkiinnon kohteenani on purennan kuntoutus proteettisin ratkaisuin. Kiinteällä protetiikalla (mm. kruunut, sillat, implantoinnit jne.) tai irroitettavilla proteeseilla saadaan mukavasti lisättyä purentavoimia ja estetiikkaa korvaamaan menetettyjä omia hampaita.

Tuula Bäckman

EHL, HLT Tuula Bäckman

Kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäri; kariologia ja endodontia. Erikoisosaamisalueena hampaiden juurihoidot. Vastaava hammaslääkärimme vuodesta 2004.

Olen valmistunut, erikoistunut ja väitellyt Oulun Yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta. Juurenhoidot ovat erikoisalaani, mutta hoidan myös kokonaishoitopotilaita. Pelkäävien potilaiden hoidosta on kertynyt runsaasti kokemusta.

 

HLL Olli Murros

Hammaslääkäri Dentinalissa vuodesta 2022

Erikoistumiseni suu- ja leukakirurgiaan on loppusuoralla. Hoidan Dentinalissa vaativampaa suu- ja leukakirurgiaa tarvitsevia asiakkaita. 

 

Rami Kuusikoski

HLL Rami Kuusikoski

Yleishammaslääkäri Dentinalissa vuodesta 2008.

Olen vuonna 1992 valmistunut yleishammaslääkäri. Tarjoan ystävällistä ja kiireetöntä hammashoitoa koko perheelle. Huomioin sinun toiveesi, olet sitten peloissasi tai haluat harkita eri hoitovaihtoehtoja. Minulla on aikaa sinulle.

Ulla Salo

SHG Ulla Salo

Suuhygienisti, Dentinalin yrittäjänä vuodesta 1997.

Olen vuonna 1994 valmistunut suuhygienistiksi. Toimenkuvani on hammaskiven- ja värjäytymien poisto, ennaltaehkäisevä hoito ja hampaiden valkaisu.

Anneli Aho

Hammashoitaja Anneli Aho

Hammashoitaja Dentinalissa vuodesta 2012.

Olen reipas ja iloinen hammashoitaja, jolla on pitkä kokemus alalta. Olen työskennellyt monen eri erikoishammaslääkärin kanssa keräten tietotaitoa, jonka avulla pystyy auttamaan potilaita parhaalla mahdollisella tavalla.